blogy logo
login PRIHLÁS SA
BLOG mokuba
ČLÁNKY
DISKUSIE
2
SLEDUJETE BLOG
Vitajte na mojom blogu
Mokuba



Bratislava je PAWG City
pridal Mokuba 1.6. 2013 o 20:41

Chcel by som začať nejakou múdrou vetou, alebo niečím, čo by nesmrdelo klišé. Namiesto toho, to, ale zoberiem z iného konca. Ide sa vysvetľovať. Ak by tento článok čítalo 20 ľudí, tak 19 ani len netuší, čo znamená slovo PAWG. To je vlastne skratka. Ale k tej skratke neskôr. Najprv je dôležité vysvetliť, že som ako Frey. Viete ten Frey, čo hrá v Futurame a ktorý je v meme „not sure“. Takže aj ja som v štýle „nie som si istý, že či je v Bratislave toľko krásnych žien, alebo len som horny“ a nemyslím Horný Smokovec..

A čo je vlastne PAWG ? Za touto skratkou sa skrýva Phat Ass White Girl. Čiže áno, je čas na rozčarovanie, pretože tento „článok“ bude iba o riti. Alebo vlastne o ritiach. A ak by som chcel stupňovať do tretice, tak o tlstých ritiach. A v Bratislave sa to nimi hemží. Aby som vyvrátil omyl, ktorý môže nastať, teraz nevravím o ženách štýlu „Triple-double“ (asi 3 metre vysoká a asi 200kg vážiaca). Bratislava je stále plná štíhlych a chudých žien. Ale, tie štíhle a chudé ženy majú väčšie zadky.

V podstate ženské postavy, si vieme rozdeliť, resp. prirovnať  k predmetom z každodenného užívania. Prvý typ je v štýle presýpacích hodín. Každý deň s nimi prichádzame do styku, meriami nimi čas. Čiže všetci vieme, že horná a dolná strana je širšia a stred úzky. Aj ženy sú také - široké ramená/hrudník, širšie boky a chudučký pás.
Druhý typ, ktorý môžeme nájsť je „Coca-cola“. Tak ako Coly v obchode majú svoje mená, tak aj „Coly“ na Trnavskom/Riačianskom mýte/Obchodnej majú svoje mená. Užšie ramená, širší hrudník, chudý pás a širšie boky. Niekto vraví, že ideál. Ale ten niekto môže vravieť, že za komunizmu bolo lepšie a Juicy Fruit sú najlepšie žuvačky. „Najlepšie“ neexistuje. Tým slovom sa len plytvá na facebučiku, thats it.
Tretí typ, je takzvatá hruška. Teraz nie je podstatné, že či je odtrhnutá zo stromu, alebo už hnilá v „ovocnom košíku“ v kuchyni. Podstatný je tvar. Úzke ramená, hrudník a driek, široké boky. Tento tvar je častý u nižších žien, ale vôbec to nie je pravidlo. Je tam len vyššia šanca, že nízka žena bude mať tento tvar.
Potom je štvrtý tvar žien, tzv DHD – dobre hobľovaná doska. Žena, ktorá nemá veľký rozdiel medzi hrudníkom, pásom a bokmi. Proste odrezalo sa to rovno. Tento typ žien ste možno nepostrehli, lebo nikto sa za takou ženou neotáča a radšej sa pozerá po iných ženách, alebo čekuje, že či mu niekto neodpísal na fejsbučíku.

Pravidlá sú jasné, cudzie výrazy vysvetlené. Koho to nebavilo čítať od začiatku sem sa isto nedostal, snažil som sa ho odradiť. Späť ale k tvrdeniu, že Bratislava je PAWG city. Tak určitee. Proste, baby to tam dole majú správne „naložené“. Nehovorím, že všetky, ale je ich dosť. A ak mám byť úprimný, je to presne ako spievajú Die Antwoord – I fink u friky, but I like it a lot.

Ale čo by to bolo za vedeckú prácu, ak by som neponúkol hypotézu, že prečo je to tak ? Nuž, ak rýchlo zahodíme možnosť, že proste tie baby len sedia na riti, navštevujú Mekáčiky a MekFlurry, MekZmrzka, MekŠejk (nie ten arabský) tak naskytá sa iba jedno vysvetlenie. Môžte byť radi, že mám Insiderské info. Jednoducho vzrástol počet čitateľov Priemyselnej Revue. Tento dvojtýždenník trhá rekordy v čítanosti a predajnosti. Z toho vyplýva, že aj tieto baby to čítajú odušu. Nahromadené vedomosti sa už nestíhajú ukladať v hlave, tak sa to ukladá tam dole. Preto, milí páni, ak niekedy budete v podniku oslovovať PAWG dámu a nebudete vedieť ako, stavte na priemyslenú revue. Začiatok nezáväznej konverzácie môže znieť napríklad takto:
„Ahoj. Aj teba prekvapili na obálke UNC sústruhy, ktoré nahradia, len 2 roky starý model ? Tento článok bol fascinujúci.“
poprípade
„Už editoriál o tavení rúd ma tak nažhavil, že som sa rozhodol, že si o tom podiskutujeme pri poháriku“
alebo moja obľúbená
„Ak by Priemyselná Revue vychádzala každý týždeň, tak by som nemusel chodievať do baru. Predpokladám, že aj ty si tu kvôli tomu“



Prístupov 6040
Kvalita článku
(100%) hlasov 4

PRÍSPEVKY
SLEDOVAŤ
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Prihláste sa, alebo použite facebook login facebook login
ĎALŠIE ČLÁNKY V BLOGU
Dobré vtipy a zlé básne
[ 24.9.2021] (príspevkov 0)
Odkvitnutý kvet
[ 24.9.2021] (príspevkov 0)
Odysseus a Argonauti
[ 2.8.2021] (príspevkov 0)
Bazén
[ 12.7.2021] (príspevkov 0)
Nadránom na pohovke
[ 14.6.2021] (príspevkov 0)
Obrazy
[ 14.1.2016] (príspevkov 0)
Osem poschodí v úzkom výťahu
[ 21.9.2015] (príspevkov 0)
Jedna Brejvíkovska
[ 12.2.2015] (príspevkov 4)
Motivačné posty na fejsbučiku nestoja za...
[ 30.11.2014] (príspevkov 2)
Nechoďte behávať, bolia z toho kolená
[ 10.10.2014] (príspevkov 3)