blogy logo
login PRIHLÁS SA
BLOG mokuba
ČLÁNKY
DISKUSIE
2
SLEDUJETE BLOG
Vitajte na mojom blogu
Mokuba



Jedna Brejvíkovska
pridal Mokuba 12.2. 2015 o 17:54

Ak človek nechce vyzerať ako Brejvík, musí sa chodiť socializovať. Aspoň raz za čas a najlepšie, ak je to počas víkendu. Predsa, vtedy sa chodí von, nie ? Samozrejme, ak človek chodí von do mesta raz za tri mesiace, alebo ešte v chudobnejšej frekvencii nemôže čakať zázraky. Nežijeme v Bolywoodskom filme, kde sa vždy niečo udeje. A ak sa neudeje, tak sa aspoň tancuje a píska na píšťalkách, nech kobry a iné hávede tancujú. Nesnažte sa pochopiť Bollywoodskym filmom, ale radšej sa zasmejte. Na druhej strane, aj slepý niekedy nájde zrno a preto sa oplatí čítať až dokonca, nech to bude znieť akokoľvek bizarne.

 

Večer začína vlažne, vlastne ani nie tak vlažne, za oknom bolo vlahy dosť. Sedíme štyria pri stole, nikto viac. Žiadna jamajská perla, alebo St.Nicolaus, len my štyria a konzumujeme klasické krčmové nápoje. Menovite: Pivo pre tých s obmedzeným budgetom a víno pre ktorých „peniaze sú neni žiadnou veličinou“ (koniec citátu). Pre krátkosť času to strihnem do pasáže, kde sa pomalým krokom priblíži veľmi dobre vyzerajú tmavovláska, nahne sa smerom ku mne, niečo mi povie do ucha, ja zostanem celkom prekvapený. Odíde preč, počas odchodu sa na mňa sprisahanecky pozrie a zájde za roh. Tam odkiaľ vyšla. Zrazu z večera vlažného sa stáva večer zaujímavým, len nie pre mňa...

 

Teraz si možno poviete, že čo ?! Píšeš to tu, ako keby si nevedel, že čo ti tá tmavovláska povedala. Vravím, príbeh bude bizarný. A na margo nerozumenia v podnikoch. Môj kamoš skoro nikdy nerozumie, že čo mu vravia. Stavím sa, že už sa takto ochudobnil o niekoľko koitusov, ale to je len môj skromný odhad. Ak aj vy patríte medzi tých, ktorí radi odhadujú, tak asi čakáte, že pri stole sa rozprúdila živá debata o tom, že čo také mi mohla tá skvele vyzerajúca žena vravieť. Čo ma zarazilo. Boli to neslušné návrhy ? Samozrejme, nechýbajú poznámky o tom, že mám chodiť von častejšie, ženy za mnou samé prichádzajú (a nechcú mi šplechnúť víno do tváre), proste zrazu som sa stal ústrednou postavou diania pri našom stole. Terčom poznámok, tých dobroprajných ale aj tých uštipačných. Avšak zvedavosť sa dala krájať (áno, schválne to tu naťahujem aj ja). Musím sa priznať, že som bol v pomykove. Nevedel som, že im mám povedať, že čo mi vravela dotyčná, alebo si to nechať pre seba. So všetkou záludnosťou. Nakoniec som si zrátal dve a dve a rozhodol sa im to celé povedať.

 

Tmavovláska prichádzajúca k stolu istým krokom neveští nič dobré, teda aspoň nie v mojom prípade. Tentokrát to bolo ale o niečom úplne inom. Nahla sa ku mne a povedala mi:
„Chcela som dať svoje číslo tvojmu kamošovi, čo sedí oproti tebe, ale nevšimla som si, že tu má frajerku. Tak som nechcela vyzerať trápne, preto ti to teraz vravím, nech to vyznie, že som došla za tebou. A buď taký dobrý, nepráskni ma kamošom. Čauky...“
a odišla. Ste prekvapení, že tam bola aj jedna žena pri stole ? Verte mi, aj dotyčná tmavovláska bola. Zahrala to však majstrovsky a mňa hodila pod autobus. Teda, myslím, že už pri slovách „...tvojmu kamošovi...“ som sa cítil pod autobusom, ako by mi práve prešiel pre hnátoch.

 

Nemajte mi za zlé, že som ju práskol kamošom a jeho frajerke. Ale musel som uviesť veci na pravú mieru, začínali si tam o mne myslieť, že som naozaj príťažlivý pre príťažlivé ženy. A ja nerád držím ľudí v omyle, tiež nie som gentleman, vlastne, veď gentlemanstvo už kompletne vyhynulo.

 



Prístupov 7848
Kvalita článku
(90%) hlasov 4

PRÍSPEVKY
SLEDOVAŤ
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Prihláste sa, alebo použite facebook login facebook login
ĎALŠIE ČLÁNKY V BLOGU
Dobré vtipy a zlé básne
[ 24.9.2021] (príspevkov 0)
Odkvitnutý kvet
[ 24.9.2021] (príspevkov 0)
Odysseus a Argonauti
[ 2.8.2021] (príspevkov 0)
Bazén
[ 12.7.2021] (príspevkov 0)
Nadránom na pohovke
[ 14.6.2021] (príspevkov 0)
Obrazy
[ 14.1.2016] (príspevkov 0)
Osem poschodí v úzkom výťahu
[ 21.9.2015] (príspevkov 0)
Jedna Brejvíkovska
[ 12.2.2015] (príspevkov 4)
Motivačné posty na fejsbučiku nestoja za...
[ 30.11.2014] (príspevkov 2)
Nechoďte behávať, bolia z toho kolená
[ 10.10.2014] (príspevkov 3)