blogy logo
login PRIHLÁS SA
BLOG mokuba
ČLÁNKY
DISKUSIE
2
SLEDUJETE BLOG
Vitajte na mojom blogu
Mokuba



Hriech noci
pridal Mokuba 1.1. 2008 o 16:20

    Zahľadel som sa cez okno, práve vychádzala na veľkú terasu. Jej drahé červené šaty s perfektným strihom dávali jasne najavo, že má vkus a že si potrpí. Párty ma začínala nudiť, tak som sa pobral za ňou, vlastne ona bol tým, kvôli čomu som tu došiel.
   
    Stále opretá o zábradlie a hľadela na nočné mesto. V chladnom počasí sa triasla ako posledné listy, na strome, ktorý už dávno odumrel.  Nechal som ju, nech začuje moje kroky, nechcel som, aby sa naľakala ak ju oslovím. Otočila sa, jej nádherné šaty sa zvodne zvlnili vo vánku, ktorý vial a dali pocítiť môjmu drahému obleku, žednes nehrá prvé husle.
"Tiež sa nudíš na párty ? ", opýtala sa.
Zastavil som v tesnej blízkosti od nej, "Ani nie, ponúknem ťa cigaretou?".
"Ďakujem, dám si", vybrala si jednu z balíčka a tak sexi, ako to vedia len niektoré ženy, si ju dala do úst.
"Ja som sem neprišiel kvôli párty, ale kvôli tebe". Vedel som, že ju rozruším takouto vetou, jej srdce začalo silnejšie biť a jej dych sa stával nepravidelnejším, "a nie je to len kvôli tvojej postave, sexapealu, ale hlavne kvôli tvojim očiam". Jej oči zažiarili ako maják uprostred najtemnejšieho zálivu počas tej najkrutejšej búrky. Na chvíľu sa pootočila na nočné mesto, aby nabrala istotu v hlase.
"A čo vidíš v mojich očiach ?". Pohybom naznačila, že chce, aby som jej pripálil cigaretu. Vybral som zapaľovač, v miernom vánku som sa ešte viac k nej naklonil, aby nezhasol plameň a pripálil jej cigaretu. Naše ruky boli tak blízko, že som nemohol odolať a chytil som ju za ňu.
"Vidím v nich rozvážnosť, smútok a radosť zároveň, vidím, že pred niečím utekáš, že sa niečoho bojíš, ale sama si na to slabá". Objala ma, svoju hlavu zaborila do môjho ramena a ja som mohol naplno vychutnať jej jemný parfém, ktorý sľuboval tak mnoho.
"Áno, už nechcem tomu čeliť sama" a začali sme sa vášnivo bozkávať. V miernom vánku, ktorý pofukoval túto noc, som cítil jej vlasy a každučký pohyb jej tela. Tieto chvíle pripomínali lavínu, ktorá sa pomaly zváža po horách a jemne sa dotýka všetkých častí kopca. Hľadel som jej do očí a povedal som jej, že ju milujem, že už nemusí utekať pred tým, čoho sa tak bojí.

    Tlmič stlmil výstrel na jemné zašepkanie. Jej telo strnulo ako vrabec, ktorý zistí, že neunikne orlovi. Držal som ju v náručí pokým neskonala. Naozaj som ju miloval. Šek  som si nechal preplatiť hneď ráno a nikdy som sa nedozvedel pred čím vlastne utekala.



Prístupov 1888
Kvalita článku
hlasov 0

PRÍSPEVKY
SLEDUJETE
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Prihláste sa, alebo použite facebook login facebook login
ĎALŠIE ČLÁNKY V BLOGU
Dobré vtipy a zlé básne
[ 24.9.2021] (príspevkov 0)
Odkvitnutý kvet
[ 24.9.2021] (príspevkov 0)
Odysseus a Argonauti
[ 2.8.2021] (príspevkov 0)
Bazén
[ 12.7.2021] (príspevkov 0)
Nadránom na pohovke
[ 14.6.2021] (príspevkov 0)
Obrazy
[ 14.1.2016] (príspevkov 0)
Osem poschodí v úzkom výťahu
[ 21.9.2015] (príspevkov 0)
Jedna Brejvíkovska
[ 12.2.2015] (príspevkov 4)
Motivačné posty na fejsbučiku nestoja za...
[ 30.11.2014] (príspevkov 2)
Nechoďte behávať, bolia z toho kolená
[ 10.10.2014] (príspevkov 3)