blogy logo
login PRIHLÁS SA
BLOG mokuba
ČLÁNKY
DISKUSIE
2
SLEDUJETE BLOG
Vitajte na mojom blogu
Mokuba



Dlhá cesta na kráľovský trón
pridal Mokuba 5.2. 2011 o 8:48



Najklasickejšou vôňou slovenských Karos, alebo celkovo autobusov, je chlieb s paprikou. Ja si myslím, že táto vôňa sa prebije na čelo pachového rebríčka aj v predajni ruských voňaviek a všakovaných konvalinkových vôni. Značkové predajne voňaviek nie sú žiadnen súper, tie sú decentné. V každom prípade, toto nie je cesta, ako byť úspešným v autobuse. Úspešný v autobuse. To mi príde ako byť veľkopodnikateľom v Zimbabwe. Ja radšej budem tým posledným v Európe ako prvým v hyperinflácii na osem.

Možno vám napadlo, že toto bude o kultúre cestovania, ale nebude. Pretože to by som musel písať aj o slečne sediacej cez uličku. Presnejšie o tej vypasenej kurve, ktorá sa napcháva tučnou bagetou a sedí v uhorkovej bunde metrákových rozmerov. Toto bude o niečom. O tom, ako byť kráľom vlastného života.

Tak ako na všetko existuje návod, tak presne na toto neexistuje. Možno pár rád, ale to je tak všetko. Čo však určite existuje sú pravidlá:


Pravidlo č.1: Všetky krásne ženy by ťa mali milovať, ty však nesmieš milovať ani jednu. Poprípade by ti tie krásne ženy mali sťahovať dole nohavice a trenky. Tomuto ja vravím láska. Taktiež je potrebné, aby ťa škaredné ženy nenávideli. Aby sa o tebe klebetilo na káve, na balkónoch pri cigaretách a pod. Krásne ženy o tebe rozprávať nemajú kedy. Lebo tie sú na tej káve s tebou a nie si narcis, aby si sa rozprával o sebe. Alebo ti sťahujú tie nohavice a trenky.

Milovať jedinú ženu znamená staviť na jednu jedinú kartu. Takéto niečo si môžu dovoliť len skutoční králi. A to ešte nie si. Možno si to už skúšal, alebo stále skúšaš. Pre mňa si gambler alebo hazardér.


Pravidlo č.2: Maj svoj rezidentný podnik. Kľudne mu vrav obývačka, alebo komôrka. Je dôležité poznať jeho klientelu. Stačí z videnia, jeho obsluhu, minimálne po mene a cítiť sa tam ako doma. Pocit ako doma je ten najdôležitejší. Pretože ak sa nejakým zázrakom rozhádaš s celým svetom, tak v  "obývačke" si s tebou pokecá stolička, jukebox a pod. Ja viem, zúfalé časy volajú po zúfalých činoch alebo zúfalých manželkách. Barman je tvojim top spojendom. On vie, či tá nežná dáma sediaca ri stole číslo B52 má na to, aby si jej dal šancu ťa milovať. Tiež vie, či ten chalan, ktorý vyšiel z WC a smeruje k nej, si umýva ruky. Pretože  je možné, že sa jej bude dotýkať a hygiena je základ. Barmam vám pošepká, či náhodou nie je vicemajstrom Európy v kickboxe, alebo inom nezmyselnom športe. Ako som spomínal, je to hlavný spojenec a to treba mať na pamäti. Aj on máva svoje dni a jednoducho sa mu nechce byť za tým pultom. Preto mu treba odpustiť, že nedoniesol med a cukor k čaju. A nie to spomínať pri každej debate o baroch.

 

Pravidlo č.3: Uvoľniť sa. 2012 je skurvene blízko a polovica z nás nikdy nešla na žiadnej motorke aspoň tristo. Treba brať veci z nadhľadom. Určite ako prvé je potrebné vyhodiť z obľúbených skladieb vecičky s názvami King of Sorrow. Nezabudnúť, že keď sa pozeráte do zrkadla, tak vidíte najkrajšiu osobu sveta a že na tú osobu máte byť príjemný a milý. Jasné, narcis si zaslúži železnou rúrou do hlavy. Ale byť na 3% narcisom, to je ešte menej ako povolený schodok HDP v Európskej únii a to sa ráta.

 

Človek sa nezobudí ako King. Len preto, lebo večer masturboval nad nejakým skutočným kráľom života. Možno sa ním človek ani nikdy nestane, ale za pokus to stojí. A hlavne ten zástup žien, ktorý vás chce milovať. To im nemôžte spraviť, že im takto dáte košom.



Prístupov 2548
Kvalita článku
(100%) hlasov 5

PRÍSPEVKY
SLEDUJETE
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Prihláste sa, alebo použite facebook login facebook login
ĎALŠIE ČLÁNKY V BLOGU
Dobré vtipy a zlé básne
[ 24.9.2021] (príspevkov 0)
Odkvitnutý kvet
[ 24.9.2021] (príspevkov 0)
Odysseus a Argonauti
[ 2.8.2021] (príspevkov 0)
Bazén
[ 12.7.2021] (príspevkov 0)
Nadránom na pohovke
[ 14.6.2021] (príspevkov 0)
Obrazy
[ 14.1.2016] (príspevkov 0)
Osem poschodí v úzkom výťahu
[ 21.9.2015] (príspevkov 0)
Jedna Brejvíkovska
[ 12.2.2015] (príspevkov 4)
Motivačné posty na fejsbučiku nestoja za...
[ 30.11.2014] (príspevkov 2)
Nechoďte behávať, bolia z toho kolená
[ 10.10.2014] (príspevkov 3)